Recepten uit Adorp

Gepubliceerd op 9 februari 2023 om 08:15

Deze week is de kaartenactie ‘Recepten uit Adorp’ gestart. U heeft hierover een kaart in de brievenbus gevonden. De inspiratie voor dit project zijn de familiekookschriften zoals die vroeger in elke familie wel te vinden was.

Wat gaan we doen?

We gaan met z’n allen een kookschrift samenstellen met alle recepten uit Adorp. U laat ons weten welk recept zeker in het kookschrift thuishoort en waarom. Op 22 februari is de sluitingsdatum en starten we met het samenstellen van het kookschrift. Maar we gaan meer doen. Een recept zelf zegt niet zo veel, die moet je proeven. We vragen daarom alle Adorpers om hun top-tien door te geven. Dit wordt de ‘long list’. De koks van de dorpstafel selecteren hieruit een ‘short list’. Deze wordt op vrijdag 3 maart door de koks van de dorpstafel gekookt. Het zou daarbij leuk zijn als de indiener van het recept meekookt.

De bedoeling is om bij deze gelegenheid het kookschrift ‘Recepten uit Adorp’ aan te kunnen bieden. Hiervoor vragen we een bijdrage in de kosten van € 5.

Hoe kan ik de kaart digitaal bewerken?

U kunt de kaart downloaden. Als u een afbeelding digitaal wilt plaatsen, heeft u de Acrobat PDF Reader nodig. U kunt deze downloaden op de site van Adobe. Wilt u alleen de tekst toevoegen, dan kan dat ook met de pdf-viewer in uw browser.

Recepten
PDF – 4,1 MB 112 downloads