Made in Adorp

Gepubliceerd op 16 maart 2023 om 18:36

Vroeger was het heel gewoon. Ieder kind verzamelde sigarenbandjes, suikerzakjes en speldjes. Voor ‘Made in Adorp’ vragen we bewoners om hun hobby, verzameling, interesse en beroep met elkaar te delen. Heeft u een beroep, hobby of een bijzondere verzameling waarvan u het leuk vindt om het met mede-dorpsgenoten te delen en erover te praten, doe dan mee. Stuur uw verhaal, foto of reactie op naar de ‘Groeten uit Adorp’ postbus.

Wat kunt u doen?

U schrijft uw verhaal over uw interesse, hobby, verzameling of beroep. Waarom bent u met uw verzameling (petten) begonnen, bent u met uw hobby gestart of is uw beroep uw hobby geworden?

U geeft aan of er onderdeln van uw verzameling tentoongesteld kunnen worden. U mag foto’s meesturen en u kunt aangeven of u over uw interesse geïnterviewd wilt worden. Vul de kaart in en stuur op naar de Kerk, Torenweg 4, 9774 PJ in Adorp. Zelf langsbrengen kan in de groene brievenbus voor de kerk. Of mail naar post@groeten-uit-adorp.nl. De sluitingsdatum is maandag 20 maart.

Presentatie

Op 25 en 26 maart zijn de presentaties van ‘Made in Adorp’ in de kiosk in de kerk te zien. De 25-ste is de feestelijke opening met interviews en presentaties. De opening is om 13.00 uur met een hapje en een drankje. (Hapjes vanuit het kookschrift.)

Made In Adorp
PDF – 7,8 MB 105 downloads